You Tube

Dobrodošli na web prezentaciju Bulevar caffe-a. Ovde možete saznati sve pojedinosti u vezi sa novim mestom za izlazak subotičana, pogledati photo galeriju i informisati se o bogatoj ponudi cafe bara "Bulevar" i dešavanjima koja ćemo priređivati.
Bulevar caffe otvoren je 06.06.2011. godine u samom centru grada, pored čuvenog subotičkog šetališta, lociran tačno na Platou dr.Zorana Đinđića.

Kafe Bulevar nudi bogatu lepezu sadržaja svojim gostima, od jutarnje Danesi kafe uz novine, pa sve do zabave u večernjim časovima i vikendom uz muziku uživo. Osim klasične ponude alkoholnih i bezalkoholnih pića, nudimo Vam i vina sa subotičke peščare, kao i razne vrste koktela, milkšejkova...

Dnevni ugođaj upotpunili smo odabranim repertoarom pop rock muzike, besplatnim Wi-Fi internetom te dnevnom štampom koju gosti imaju na raspolaganju. Prijatan ambijent u toku letnjih meseci obezbeđuje Vam i blizina fontane, i hladovina pod suncobranima i drvećem, a opet sve to u centru grada.

Ljubazno osoblje, prijatan ambijent i tiha muzika svakako su više nego dovoljan razlog da svoje slobodno vreme provedete kod nas.